Info til deltagere

08.08.21: Viktig e-post med oppdatert prøveplan utsendt fra Inga Live – og framover nå er det viktig at alle prioriterer øvelser som er satt opp! Hvis man likevel ikke har mulighet til å møte opp, Inga Live få beskjed i god tid før øvelsesdagen.

KOSTYMER: Jeg driver og samler inn kostymer til alle- og har funnet en god del, men ber dere likevel om å hjelpe til med å lete i skuffer og skap etter ting som kan passe- om det ikke passer deg så passer det kanskje til noen andre?

PRØVEMILJØ: Jeg syns det har vært superhyggelig på alle prøvene fram til nå- og har ingen grunn til å tro at det kommer til å endre seg, men her kommer jeg med en beskjed jeg håper vi kan hjelpe hverandre å gjennomføre:

Prøvene er lange, og det er ikke til å unngå at det blir ventetid på nesten alle sammen. Og når dere venter og ikke har lyst til å sitte og følge prøvene men heller prate litt eller leke: gå helt bak i amfiet. Der kan dere sitte og prate.Dette gjelder både voksne, barn og de midt i mellom. Om dere skal leke: gjør det bak amfiet (det er ungene veldig flinke til allerede altså) Det er viktig at de som til enhver tid er på scene og jeg får konsentrert oss 🙂

Ikke nøl med å ta kontakt med meg om det er noe dere lurer på! Om jeg ikke kan svare tar jeg det videre til styret 🙂 Husk godt med mat og drikke og klær etter vær på alle øvelser 😀

10.07.21 Oppdatert prøveplan, manus og innspilt musikk utsendt via e-post

15.02.21:

PREMIEREDATO LØRDAG 28.08. med påfølgende forestillinger 29.-30.- 31. august og 1.september, med oppryddingsdugnad 2. september.